• Sa Rectoria Vella
Inicio >> Municipi >> Biblioteca municipal

Biblioteca municipal

Dades d'interès

  • Adreça: Sant Martí, 25 A
  • 07250 Vilafranca de Bonany
  • Telèfon: 971560804
  • Horari: De dilluns a divendres de 9:00 h a 13:00 h i de 16:00 a 20:00 hores. Dissabtes de 10:00 a 13:00 hores
  • Correu electrònic
  • Formulari de contacte

La Biblioteca Municipal Antoni Oliver de Vilafranca forma part de la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular de Mallorca. La Biblioteca Municipal ofereix un servei gratuït i públic, que possibilita l'accés al fons bibliogràfic i audiovisual amb el propòsit de conservar-lo i divulgar-lo. En aquest sentit, la biblioteca necessita implicar-se amb la comunitat, de tal manera que aquesta pugui acomplir tota una sèrie d'objectius lligats al món de la lectura, la informació i la cultura en general.

 

Breu història

Vilafranca conta amb equipament bibliotecari des de l'any 1983. Primerament es va ubicar a l'Ajuntament de Vilafranca, a la sala que actualment ocupa l'Arxiu Administratiu. Era, en principi, un equipament molt bàsic que disposava d'una única sala de lectura i consulta. Posteriorment es va traslladar a la tercera planta de l'edifici consistorial a la recerca de més espai. Paral·lelament, es va posar en marxa tota la reordenació del fons existent i l'adaptació del sistema de localització dels llibres a la C.D.U (Classificació Decimal Universal).

Finalment, la Biblioteca va traslladar-se al Casal de Cultura el 1998 i va passar a denominar- se Biblioteca Municipal Antoni Oliver. Aquesta ubicació actual ofereix un espai molt més funcional i diversificat, a banda de facilitar tot el procés de modernització que requereix la biblioteca.

Imatges: 
Biblioteca
Biblioteca
Biblioteca
Biblioteca